Аз като извадя щеката не само духа,а и масло фърля насекъде,ама паля до минус 10 без дя се мотам с подгреви и т.н.та това не е гаранция, но ти си знаеш най добре,една смяна на сегменти не е лошо нещо,лошо е ако и след това проблемите продължат.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво да правя загуба на компресия - Alfa 147 1.9JTD
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от 546 Покажи съобщениеедна смяна на сегменти не е лошо нещо,лошо е ако и след това проблемите продължат.аз пак оставам с мисълта, кофти чип и трудно палене, а маслото си заминава през турбината...
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Не им знам как точно е изпълнена картерната вентилация на тез мотори, ама трябва да се види. Щото може да надува и да отива маслото от запушена такаваПримери много...
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеКолеги ситуацията се оказва сигменти като махна щеката за маслото духа яко.Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеЕдин приятел ми каза така това като го свързахме със загубата на масло = на сегменти, но все пак аз не разбирам аз съм овчар за овце да си говорим да споря като не разбирам не споря.
Първоначално публикувано от didod Покажи съобщениеНе им знам как точно е изпълнена картерната вентилация на тез мотори, ама трябва да се види. Щото може да надува и да отива маслото от запушена такаваПримери много...
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от misho_ Покажи съобщениеМойто 156ца не духаше въобще от щеката, както и скудото. А преди да вземе алфата гледахме и други JTD-та и си спомням, че гледахме една мареа която от щеката духаше и масло изхвърляше...Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗапуши картерната вентилация и гледай сеир.AR 156 2.0 JTS / SW 2003 Y
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеДнес бе разглобен двигателя и няма спор сегментите тотално са заминали!sigpic
Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
147 JTDm 140-Малката манекенка
GT- JTDm 150
Comment
-
Първоначално публикувано от Omni Покажи съобщениеНе обещавам, но утре може да сложа някоя снимка. Не успях да намеря гарнитура за картер, а като го свалих видях че е със силикон. Мисля и аз така да направя със силикон.AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон
Comment
-
Колега,че сигментите са били за смяна ок,но не мисля,че след смяна на сигментите ще се оправи паленето?!?
---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Първоначално публикувано от kiko73 Покажи съобщениеНа тия мАтори нашите си е така заводски - само слагай "Виктор Рейнц" ако не искаш да го сваляш всяка седмица155 1.7ts... 146 1.9jtd...155 Q4...156 1.9jtd Q4